Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Όταν γνωρίζεις τι θέλεις πραγματικά να συμβεί στον βίο και την ζωή σου, τότε οι αποφάσεις σου είναι απόλυτες

Όταν γνωρίζεις τι θέλεις πραγματικά να συμβεί στον βίο και την ζωή σου, τότε οι αποφάσεις σου είναι απόλυτες, και τις εκτελείς μέχρι να ολοκληρωθούν και να επιτευχθεί ο στόχος και ο σκοπός των αποφάσεών σου, πολεμάς υπό οποιεσδήποτε συνθήκες χωρίς να επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες.

Οι αποφάσεις που λαμβάνεις με δική σου ελεύθερη βούληση δεν σου αφήνουν το περιθώριο να πράξεις οτιδήποτε άλλο πέραν του στόχου και του σκοπού σου που είναι η ολοκλήρωση της αποστολής σου η οποία είναι μέρος ή και η συνέχεια προηγούμενων ενσαρκώσεών σου με την ίδια αποστολή.

Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις σε αυτήν σου την πορεία, θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις χωρίς να επηρεαστεί η αποστολή σου, αρκεί να είσαι εστιασμένος σε αυτήν.

Ο μοναδικός δικός σου δρόμος, είναι η ίδια η αποστολή σου την οποία είναι πρέπον να την ολοκληρώσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε όλα τα επίπεδα και πεδία.

Δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι ή εάν νοούν τι πράττεις και τι δεν πράττεις. Σημασία έχει να γνωρίζεις εσύ για ποιόν λόγο ενσαρκώθηκες και με ποιόν τρόπο θα ολοκληρώσεις αυτό που έχεις αναλάβει με δική σου ΕΛΕΦΘΕΡΗ βούληση.

Δεν πρέπει και δεν έχεις καμία ευθύνη για το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας για ότι πράττεις ή ότι δεν πράττεις, διότι όλα συμβαίνουν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο που ίσως ακόμη να μην είσαι σε θέση να τον αντιληφθείς.

Σημασία έχει μόνο η αποστολή σου να ολοκληρωθεί με άπειρη ΑΡΕΤΗ, χωρίς έπαρση και ίδιον όφελος.

Όταν λειτουργείς με ΑΡΕΤΗ λειτουργείς πάντα για το ΟΛΟΝ και ολοκληρώνεις την αποστολή σου δίχως να σε ενδιαφέρει τι θα πει ο ένας ή ο άλλος, δίχως να σε ενδιαφέρει το τι μεταφέρει και κατά πόσο αυτό είναι αληθές, απλά και μόνο εκτελείς την αποστολή σου και συνεχίζεις για την επόμενη.

Αυτό είναι ΠΡΕΠΟΝ να το πράξουν όλοι οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, για να σταματήσει η αντινόηση και η αποστασία που υπάρχει γύρω μας και μέσα μας και περιμένει την εσφαλμένη επιλογή που θα κάνεις για να σου κλέψει τα ΠΑΝΤΑ.

Για αυτό πρέπει να παρατηρείς τους πάντες και τα πάντα, όσο μπορείς από αυτό το διαστασικό πεδίο και επίπεδο, και να αποκωδικοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις που μπορούν να σε επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις αλλά πρέπει να το θέλεις πραγματικά και να εργαστείς με τον εαυτό σου που έχει και φέρει την ίδια ουσία με τα άλλα ίδια με εσένα δημιουργήματα ΕΛΛΗΝ ΑΘΡΩΠΟΥΣ, την ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ.

Με αυτόν τον τρόπο θα νοήσεις ότι είναι πιο σημαντικό για εσένα το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, να μετουσιώσεις πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να βρουν τον δρόμο της επιστροφής τους που σε κάποια διασταύρωση τον έχασαν, παρά να τους κάνεις πέρα ή να τους απομακρύνεις από την ζωή σου.

Σαφέστατα είναι πιο εύκολο να τους αποφεύγεις από την μία, αλλά από την άλλη, αυτοί σε βοηθούν να ατσαλώσεις και να γίνεις πιο δυνατός ως ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, για να μπορείς να ανταπεξέλθεις και να ολοκληρώσεις την αποστολή σου.

Η μεγαλοπρέπεια είναι αυτή που αρμόζει και δίνει τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε άνθρωπο να επανέλθει στην ορθή του θέση και στάση και να νοήσει, να επανορθώσει, να θυμηθεί τον λόγο, τον στόχο, τον σκοπό και να ολοκληρώσει την δική του αποστολή.

Τα ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ θα σε βοηθήσουν ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ να νοήσεις δικαιότερα το τι πρέπει να πράξεις στον βίο της ενσάρκωσης σου και στην Ζωή σου και είναι ΠΡΕΠΟΝ να μελετήσεις, ώστε ανεξάρτητα από το σε ποια θέση είσαι τώρα, να βρεις ξανά τον δρόμο σου, την γνώση σου, την αυτογνωσία σου, τις αληθινές ενθυμήσεις σου, την ΖΩΗ σου στον πραγματικό ΧΡΟΝΟ που είναι ΑΧΡΟΝΟΣ, δηλαδή την ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΘΑΥΛΟΣ

6-9-2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ 19 06 2023

  Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ 19 06 2023