Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

θα σου απαντήσω ..... ότι είμαι η συνείδηση σου. !!!

-Ύστερα από αρκετά έτη ανακαλύπτεις την Στρατηγική που έχει χαραχθεί και από εκεί που νόμιζες ότι γνώριζες εξ αρχής τα πάντα, ανακαλύπτεις ότι δεν γνώριζες σχεδόν τίποτα.



Έκανες όμως τον Δάσκαλο σε άλλους με σύμβουλό σου τον εγωισμό και την έπαρση που πηγάζει από αυτόν, έκρινες τους πάντες και τα πάντα γύρο σου εκ του ασφαλούς, χωρίς να ρισκάρεις καθόλου, μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού σου, την ώρα που αυτοί που εσύ κριτικάρεις και σχολιάζεις ρισκάρουν τα πάντα, ακόμη και την ίδια τους την ζωή, για να ολοκληρώσουν το σχέδιο και την Στρατηγική που έχει χαραχθεί από την αρχή.

Μιλάς δεξιά αριστερά χωρίς νόηση για να δείξεις ότι υπάρχεις κι εσύ, ικανοποιώντας έτσι τον εγωισμό σου, δημιουργείς κλίκες όπου μπορείς θεωρώντας ότι έτσι εξασφαλίζεις το μέλλον σου αλλά τελικά αυτό που καταφέρεις είναι η αποδόμηση σου διότι χωρίς να έχεις πλήρη εικόνα μίας κατάστασης δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις, ειδικά όταν αυτό που κρίνεις με το δικό σου κριτήριο και την δική σου οπτική γωνία είναι τόσο τεράστιο που πραγματικά δεν μπορεί να το κάνει κανένας μόνος του.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το πράξουμε αλλά με πολύ συγκεκριμένες κινήσεις και πολύ συγκεκριμένη βιωματική στάση ή οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι κατά του έθους της κοινωνίας που βιώνουμε.

Εσύ λοιπόν, αυτόκλιτε κριτή των πάντων με απειροελάχιστη γνώση των πεπραγμένων, μάζεψε τα μυαλά σου και απλά πράττε το χρέος σου και το καθήκον σου κι άσε αυτούς που γνωρίζουν ολόκληρο ή έστω ένα μεγάλο μέρος του σχεδίου, να το εφαρμόσουν μαζί με εσένα κι όλους αυτούς που πρέπει, εως ότου φτάσουμε στην τελική ευθεία της μάχης των μαχών.

Εκεί είναι που θα κατανοήσεις κι εσύ πλήρως το σχέδιο και την στρατηγική που ναι μεν έχει χαραχθεί από την αρχή, αλλά εσύ την εκτέλεσες, εσύ ήσουν μέρος της, εσύ την ολοκλήρωσες εσύ έφερες την Νίκη, μαζί με όλους όσους ακολούθησαν κατά γράμμα το σχέδιο που τους έχει ανατεθεί, χωρίς σχόλια επάρσεις και εγωισμούς.

Τότε θα έχεις πλήρη γνώση, μαζί με το Κλέως, και τότε είναι που θα μετανιώσεις αν δεν εφαρμόσεις με ακρίβεια όλα αυτά που σου έχουν ανατεθεί ως μέρος του σχεδίου της χαραγμένης Στρατηγικής, που και εσύ είσαι μέρος της ή όχι, με δική σου ελεύθερη βούληση.

Αυτά έχω να σου πω σήμερα, προς γνώση και συμμόρφωση σου, και εάν αναρωτήθηκες ποιός είμαι που σου τα λέω όλα αυτά;

θα σου απαντήσω ..... ότι είμαι η συνείδηση σου. !!!



ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 
ΠΗΓΗ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ 19 06 2023

  Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ 19 06 2023